Race Around Denmark 2018

Klasse

RACE AROUND DENMARK køres i 2018 for anden gang. Det er det første ultracykelløb af sin art i Nordeuropa. Løbet køres efter regler i henhold til Ultra Marathon Cycling Association (UMCA).

Løbet er planlagt, så det er en udfordring for enhver. Løbet forløber gennem noget af det smukkeste og mest varierede og udfordrende terræn, Danmark kan byde på. Det stiller krav om en stærk fysik, en vilje af stål og godt teamsamarbejde.

Undervejs vil der være gode muligheder for familie, venner, kolleger og andre til at følge rytterne på dette cykeleventyr.

Løbet starter og slutter i Horsens, hvor der er gode muligheder for overnatning både før, under og efter løbet. Bl.a. vil det være muligt at medbringe egen campingvogn eller telt og overnatte på løbspladsen.

 

VERSIONER

EXTREME

Ruten er 1.600 km langt og strækker sig over Jylland, Fyn og Sjælland. Undervejs skal 10.000 højdemeter forceres.

CHALLENGE

Ruten følger første del af EXTREME ruten rundt i Jylland, er 800 kilometer lang, og cirka 5.200 højdemeter skal forceres.

EXPERIENCE

Som noget nyt i år byder vi på en 400 kilometer lang rute. Ruten forløber på den sidste del af CHALLENGE ruten, og byder på både vestkyst, østkyst, natkørsel og et anseligt antal højdemeter.

 

KATEGORIER

Der kan stilles op i følgende kategorier:

“SUPPORTED” 

I den ”supportede” udgave ledsages du af et hold i en følgebil. Her kan du stille op i soloklassen eller på et tomands- eller et firmandshold. Her kører kun én rytter ad gangen.

“UNSUPPORTED” (uden hjælp)

I den ”unsupportede” udgave skal du køre ruten på egen hånd uden nogen form for hjælp udefra. I denne klasse kan du stille op i en soloklasse eller som et tomandshold. Her kører begge ryttere hele distancen i følgeskab med hinanden.

Alle distancer køres non draft, undtagen kategorien ”Unsupported, par”

 

HVAD KRÆVER ULTRACYKLING?

Ultracykling kræver en stærk fysik, en vilje af stål og et godt teamsamarbejde. Det byder på uventede oplevelser, store udfordringer og nye bekendtskaber. Målet om gennemførelse skaber motivation, forventning og spænding, som efter løbet afløses af stolthed, brugbar erfaring og minder for livet.

 

DU SKAL DELTAGE HVIS:

  • Du ønsker et seriøst mål, der kræver dedikation, og som vil være et minde for livet.
  • Du ønsker at afprøve dine grænser i et ultracykelløb.
  • Du ønsker at se Danmarks smukke natur fra cykelsadlen.
  • Du ønsker at indgå på et hold og opnå et helt nyt syn på, hvad teamsamarbejde er.
  • Du ønsker at oparbejde erfaring med henblik på større, internationale løb.
  • Du ønsker at give dine sponsorer eksponering

Vi glæder os til at se dig.
Dato og tidspunkt
09/05/2018 17.00
Arrangør
SUB10 Sports & Events
Kontakt info
Facebook
Sted:
Langmarksvej 59, 8700 Horsens, Danmark:

Vis større kort