Handelsbetingelser

Forholdet mellem billetkøber og Spurto.com

Spurto.com håndteres af Spurto ApS, cvr.nr. 32560989 (herefter benævnt Spurto) og er udelukkende formidler af billetter mellem billetkøber og arrangøren. Arrangøren er den ansvarlige for arrangementet.

Betalingsmuligheder

Du betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Maestro, JCB, Mastercard, eDankort og MobilePay. Al kommunikation mellem dig og Spurto foregår krypteret. Dine kort oplysninger sendes direkte til Worldonline (Epay solution). Spurto gemmer ikke dine kort oplysninger. 

Levering af billetter

De købte varer leveres som elektroniske billetter til den e-mail adresse, du indtaster i forbindelse med dit køb. Vær opmærksom på, at du selv skal udskrive din(e) billet(ter) og medbringe dem til arrangementet.

Vi sender din kvittering umiddelbart efter din betaling er gennemført. Hvis du ikke kan finde billetten og/eller kvitteringen i din indbakke, anbefaler vi, at du leder i din spam-mappe. Har du ikke modtaget din billet en time efter dit køb, kan du henvende dig til arrangøren. Arrangøren kan til enhver tid gensende din kvittering til dig.

Spurto er ikke ansvarlig for svigt i mailservere.

Priser

Deltagergebyrer til sportsarrangementer er momsfri jævnfør dansk lovgivning om amatøridræt. Billet-, administrations- og ekspeditionsgebyrer og andet er inklusive 25% moms.

Der tages forbehold for fejl.

Fortrydelsesret

I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler, §17 stk. 2 jf. §9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Det er dog muligt at overdrage og/eller sælge sin billet til en anden person. Såfremt dette kræver online ændringer af eksempelvis persondata, skal du selv foretage disse. Du kan selv foretage navneændringer online uden ekstra omkostninger indtil 30 dage inden arrangementsdagen. Link til Selvbetjening fremgår af din kvitteringsmail, du modtager, når du er tilmeldt og har betalt. Alternativt kan du kontakte arrangøren.

I tilfælde af aflysning pga. force majeure kan hverken arrangøren eller Spurto påhviles ansvar, og der er ikke mulighed for refundering af tabte omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Personlige oplysninger

Når du tilmelder dig til et eller flere arrangementer, har arrangøren brug for en række personlige oplysninger om dig. Herunder kan du se hvilke, informationer arrangøren blandt andet indsamler, og hvad de bruges til:

Navn og adresse: For at kunne identificere dig og evt. sende materiale til dig vedrørende arrangementet, har arrangøren brug for dit navn og din adresse.

E-mailadresse: Dette felt skal udfyldes, således at Spurto kan sende dig en elektronisk bekræftelse på din tilmelding og efterfølgende således, at arrangøren kan informere om eventuelle ændringer og praktiske informationer vedrørende arrangementet.

Køn og fødselsdato: I tilfælde af, at der skal indtastes køn og fødselsdato i forbindelse med registrering bruges disse oplysninger først og fremmest til identificering af dig og desuden til resultatlister, hvor disse opdeles efter køn og/eller aldersgruppe.

Oplysningerne vil aldrig blive viderebragt eller solgt til tredjepart uden du specifikt giver tilladelse (permission) til videregivelse af data til definerede parter.

De data, som Spurto registrerer, er reguleret af Persondataloven (Lov om behandling af personoplysninger).

Datatilsynet fører tilsyn, og du kan finde gældende lovgivning på www.datatilsynet.dk

Arrangøren gør opmærksom på

  • Billetten erstattes ikke ved bortkomst. Sørg derfor for at gemme din billet, så du altid kan udskrive en ny
  • Billetten refunderes kun af arrangøren og kun i tilfælde af aflysning. I tilfælde af aflysning pga. force majeure kan Spurto ikke påhviles ansvar, og der er ikke mulighed for refundering af tabte omkostninger i forbindelse med arrangementet
  • Eventuelt billet-, kreditkort- og ekspeditionsgebyr refunderes ikke
  • Spurto har intet ansvar over for billetkøber i tilfælde af af arrangørens betalingsstandsning, konkurs, aflysning af arrangementet eller eventuelle andre reklamationer vedrørende arrangementet. Al henvendelse herom rettes til arrangøren
  • Spurto og/eller arrangøren har intet ansvar for problemer, som skyldes kopiering eller videresalg af billetter
  • Information om arrangørens navn og kontaktoplysninger findes på informationssiden for arrangementet og fremgår ligeledes af din billet

Forbehold for fejl og mangler

Spurto og arrangør tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og beskrivelser.

Deltagervilkår

Deltagelse i alle arrangementer er på egen risiko.

Gem din billet / e-mail kvittering

Med din e-mail kvittering kan du kontrollere, at du har opgivet de rigtige informationer. Husk også at medbringe denne til arrangementet.

Flere oplysninger

Du kan finde flere oplysninger om betaling over Internettet på adressen: www.betaling.dk

Kundeservice - kontakt os

Har du problemer eller spørgsmål vedr. arrangementet, er du altid velkommen til at kontakte den ansvarlige arrangør. Kontaktoplysninger står anført under det enkelte arrangement.

Har du specifikke problemer med at gennemføre selve betalingen bedes du kontakte Spurto.com på payment@spurto.com.