Om os

Event administration

Håndtering af sport events er en krævende opgave, der kræver både meget planlægning og mange arbejdstimer.

Derfor besluttede vi os for at udvikle en avanceret og fleksibel løsning til administration af events og online tilmelding.

Vi kan også andet

Til understøttelse af vores online services, har vi også tidtagningsløsninger til alle typer af events.

Bibchip tilbyder jer de bedste tidtagningsløsninger til alle typer af events, og vores løsninger er internationalt certificerede.

Vi tilbyder jer to forskellige løsninger med chips bagpå startnummeret og en løsning med aktive chips til temposportsgrene og vandsportsgrene, såsom cykling, motocross, skisport, triathlon, svømning m.m.

Vi er en del af et stort europæisk netværk af Bibchip tidtagere og er derfor i stand til at håndtere alle typer af event størrelser - lige fra de små lokale events til store landsdækkende eller internationale events i hele Skandinavien.

Bagved det hele

Folkene bagved er entusiastiske og erfarne sportsfolk, der valgte at starte op, da der ikke fandtes lette løsninger for såvel online sports administration eller chiptidtagning til stede.

Vi er innovative og i konstant udvikling. Hvis du har nogle gode idéer eller forslag til forbedringer, så kontakt os endelig.

Håber du får god fornøjelse af vores systemer og services!