RACE AROUND DENMARK ULTRA 2020

Klasse

INFO

RACE AROUND DENMARK køres i 2020 for fjerde gang. Løbet er planlagt, så det er en udfordring for enhver. Løbet forløber gennem noget af det smukkeste og mest varierede og udfordrende terræn, Danmark kan byde på. Det stiller krav om en stærk fysik, en vilje af stål og godt teamsamarbejde.

Undervejs vil der være gode muligheder for familie, venner, kolleger og andre til at følge rytterne på dette cykeleventyr. Bl.a. vil alle ryttere medbringe en GPS tracker, så rytterne kan følges online.


Løbet starter og slutter i Horsens, hvor der er gode muligheder for overnatning både før, under og efter løbet. Bl.a. vil det være muligt at medbringe egen campingvogn eller telt og overnatte på løbspladsen.

 

VERSIONER

EXTREME

Ruten er 1.600 km langt og strækker sig over Jylland, Fyn og Sjælland. Undervejs skal 10.000 højdemeter forceres.

CHALLENGE

Ruten følger første del af EXTREME ruten rundt i Jylland, er 840 kilometer lang, og cirka 5.200 højdemeter skal forceres.

EXPERIENCE

Ruten er 400 kilometer og forløbet rundt i Midt- og Sydjylland. Den første del skærer ind over Jylland og den sidste totredjedele af ruten forløber på den sidste del af CHALLENGE ruten, og byder på både vestkyst, østkyst, natkørsel og et anseligt antal højdemeter.

 

KATEGORIER

Der kan stilles op i følgende kategorier:

“SUPPORTED” 

I den ”supportede” udgave ledsages du af et hold i en følgebil. Her kan du stille op i soloklassen eller på et tomands- eller et firmandshold. Her kører kun én rytter ad gangen.

“UNSUPPORTED” (uden hjælp)

I den ”unsupportede” udgave skal du køre ruten på egen hånd uden nogen form for hjælp udefra. I denne klasse kan du stille op i en soloklasse eller som et tomandshold. Her kører begge ryttere hele distancen i følgeskab med hinanden.

Alle distancer køres non draft, undtagen kategorien ”Unsupported, par”


NYE TILTAG I 2020 UDGAVEN

Som noget nyt i 2020 udgaven vil det være muligt at stille op i to nye kategorier: "RAD ULTRA Challenge 4 Person Team Unsupported" og i "RAD ULTRA Experience Solo Supported". Samtidig alle ryttere og crewmedlemmer møde op til Race Info Meeting forud for løbet. Dette gøres primært af sikkerhedshensyn men også for at få et større opbud af mennesker til starten.

Vi anbefaler derudover alle deltagere til at invitere familie, venner, kolleger o.l. til at møde op i startområdet. Race Around Denmark tilbyder i den forbindelse på en gratis pølse og vand til alle fremmødte. 

OG HUSK SÅ...

At vi også i år tilbyder alle deltagere at kunne købe en fotopakke. Pakken indeholder de otte bedste billeder taget af vores dygtige fotograf, Jesper, fra ATMOS PHOTOGRAPHY. Prisen på pakken er forud for løbet 400,- kr. Efter løbet vil en evt. pakke kunne købes for 550,- kr. 

Dato og tidspunkt
19/05/2020 15.00
Sidste tilmeldingsdato
10/12/2019 23.59
Arrangør
RACE AROUND DENMARK
Kontakt info
Event contact
Uggi Kaldan
Event contact
27050247
Event contact
Lærkehaven 86
Event telephone
23491939
Sted:
Lærkehaven 86, 8520 Lystrup, Danmark:

Vis større kort